Rate this item
(1 Vote)

Aktualne najave događanja...  :-)

IMG_4504_cb.jpg

 Program Senzualno buđenje

 


 

 

 Program Senzualno buđenje

 photo: Ratko Mavar

Nevoljenje vlastitog tijela, sram u vezi seksualnosti, neopuštenost, osjećaj otuđenosti, nezadovoljstva i frustracije, nezadovoljavajući seksualni odnosi, nezainteresiranost i odbijanje intimnosti, pretjerana glad za seksom. Samo su neki od simptoma nedostatka kontakta s autentičnim potrebama, tijelom i srcem.
Stvorili smo svijet usamljenih ljudi i agresivne seksualnosti koja nas više razdvaja nego što nas spaja. Upravo potpuno suprotno njenoj samoj biti.
Program Senzualnog buđenja dizajniran je za siguran i nježan povratak na vlastiti izvor životnosti. Jer želimo život pun boja, okusa i mirisa, užitka, spontanosti i dobrosti. Uz priliku da sagledamo vlastite obrasce, otpustimo sram, bolje upoznamo nagon koji nas vodi, oslobodimo unutarnju snagu koja nam treba za dobar balans na vlastitim granicama ali i za manifestiranje tj realiziranje vlastitih ciljeva, povećamo kapacitet za užitak i primanje itd....
Program „Senzualno buđenje” kreiran je kao rezultat 10godišnjeg rada sa ženama i ženskoj seksualnosti kroz pokret/ples i tjelesno orjentiranu psihoterapiju. Ovaj 6.tjedni program obuhvaća 6 radionica subotom od 10-14h, 2 individualna sata sa svakom polaznicom te svakodnevne manje zadatke koji imaju ulogu povezati nas s potrebama tijela i pripremiti za nadolazeće radionice.
Put do užitka, obilja, mira, nije tako dalek, a još manje nedostižan. Samo treba krenuti. ????
Kad uronimo u svoju senzualnost, osjećamo se ugodno u vlastitoj koži, povećavamo svoj kapacitet za užitak i dobrost a samim time se otvaramo i za sva druga obilja uključujući i ona materijalna.
Što žene kažu kako im je na radionici: 
"Po prvi puta u životu, tek sad mi je, u osjećaju jasno, što je to stvarno  "izabrati sebe" - ne što to znači, niti kako bi to trebalo izgledati, već što to stvarno jest. I posebno i dodatno me veseli što nema brate nikakve spike u ovom! Isuse, koje olakšanje: ostavit se pustih priča i pustit se da budem! Samo se pustit da jesam. Pustit se plesu, pokretu, sebi. Iskustvo toga biti žena - baš ova ta, svakakva ja koja jesam, baš ta i takva žena, ova tu žena (ne ona tamo koja bi navodno trebala biti) Ovo me dotiče na svim nivoima, u svim layerima, na lijep i mekan način, integracija se događa sama po sebi, kroz tijelo i osjećaj, prvenstveno osjećaj sebe." Sandra
"Proces u koji sam ušla zadnjom radionicom pokrenuo je cijeli moj svemir i sve oko mene. Odzvonilo je do majka mojih majki i još dalje do Izvora.... Nemam pravih riječi, samo strašan osjećaj sa stanične razine da sam namirila, pomirila i udahnula davno zaboravljeni dio sebe, nas. 
Nakon radionice, moj partner i ja smo doživjeli novu stepenicu našeg seksualnog i intimnog dijela" Ivana
"Uz radionice polako počinjem prihvaćati svoje tijelo, u meni se budi osjećaj senzualnosti i sve je manji osjećaj srama i krivnje. Sve je dobilo neku predivnu nježnu notu i osjećaj lakoće i poletnosti. kao da se neki omotač oko mene polako topi, a moje tijelo budi! imam osjećaj da je svakodnevica dobila novu boju, ton, okus i miris.. a ja polako ponovno useljavam u svoje tijelo. :)" Lara

Program je namijenjen isključivo ženama. Radionice subotom se održavaju u dvorani u Zagrebu, ali se može prisustvovati i online. Također se i privatni individualni satovi mogu održati online.
Programi počinju u rujnu. 
Sve informacije o Programu pronađite na http://alldance.com.hr/component/k2/item/75-women-empowerment
Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Program je osmislila i vodi Petra Seitz. Više o njoj  http://alldance.com.hr/component/k2/item/74-o-nama#petra 
 fotografija preuzeta s ineterneta. A preuzela sam je jer savršeno prikazuje povezanost i strast koja ne poznaje godine. 


 

 

Read 24484 times

Media