Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Aktualne najave događanja...  :-)


 Chair dance radionica 
Plesno buđenje


 

 

 

 Plesno buđenje Body Poetry
 
  2019. smo započeli posebnim ciklusom Plesnih buđenja pod nazivom Body Poetry. Osluhnuti pjesmu svog tijela... i naučiti njenu melodiju. Zaboravit je i osluhnuti ponovo, čuti nove taktove... U prijevodu- doživjeti svoje žensko tijelo prije svega, vidjeti za čime sam gladna, što mi je čežnja, usuditi se probati nešto novo, vidjeti kakva sam/kako mi je u različitim ulogama, postati znatiželjna i otkrivati ga...   

U borbi između društva koji ima određen stav prema ženskoj seksualnosti i svih dobivenih povreda na tu temu kroz odrastanje, te odgoja... definitivno nije jednostavno biti senzualno/seksualno protočna.
Ali smatram da je važno. Jer to je životna energija, kreativna energija, iz nje proizlazi čista ženska snaga. Doživljavam je kao koncentrat ženske esencije u svoj njenoj punini i bogatstvu. Nepregledna, božanstvena, neograničena, vječna.
Umjesto takve žene, nailazimo na žene oklopljene svojim ženskim egom. I nemam ništa protiv tog oklopa, trebale smo se nekako zaštiti. Međutim, koliko nas je štitio taj ženski ego, toliko nas danas kad smo odrasle i kad se možemo pobrinuti za sebe, drži u malenim okvirima u kojima smo samo sjene onog što zapravo jesmo.
To je glavni razlog stvaranja „Body Poetry“ plesnih radionica. Upoznati/osvjestiti slojeve naše ženstvenosti ispod tog oklopa
Kotizacija je 400kn i plaća se na račun Udruge što je ujedno i način prijave za radionicu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radionicu je osmislila i vodi je Petra Seitz, osnivačica plesnog studija i polaznica 5e godine IPD-a centra osobnog razvoja i škole za terapeute integralne tjelesno orijentirane terapije. Više o njojOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.pročitajte ovdje  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">
Novi termin je.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Body Poetry je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije kojima je cilj upoznati svoje granice i pomicati ih. (nema koreografija ni zadanih pokreta, prepušteni ste svom tijelu ali i vođeni cijelo vrijeme s jasnim uputama)

 

 


 

 Chair dance radionica 

će se održati 15.12.19. 

 

 Santa baby je naše prosinačko iznenađenje! Mini Chair dance radionica uz odličnu koreografiju, dobru zabavu, tematski odjevene(sve crveno, seksi, santa baby, marilyn monroe varijante) Radionica se održava u nedjelju 15.12.19. u terminu od 16-10h. Na ovoj četverosatnoj radionici ćete svladati koreografiju na stolici dobro se zabaviti. Cijena je 200kn i priavljuje se uplatom na račun Udruge.
Što vam treba za radionicu? Osim tematskog kostimića (bez stresa, dovoljn aje crvena majica svezana u struku) apsolutno ništa, sve ćete dobiti na satu. 
Kome je namijenjena? Apsolutno svim odraslim ženama :-)
Veselim se!

Prijavljuje se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dobro došle! 

 

 

 

 

Pročitano 20193 puta

Video sadržaj