senzualno buđenje

 

Prijavite se na Senzualno buđenje- originalan i prvi takav program u Hrvatskoj. Program je  spoj  tjelesno orijentirane psihoterapije i plesa. Osmislila ga je Petra Seitz, osnivačica i voditeljica centra kao rezultat 12 godišnjeg rada kroz terapije i ples na temu  ženske seksualnosti. Ovaj program je prvenstveno namijenjen ženama. Za sve one koji završe Osnovni program postoji i Program za parove.

Društvu kao takvom očajno nedostaje seksualna edukacija. Umjesto da učimo svoju djecu kako da sigurno istražuju to veliko područje svog života, mi se ni sami ne znamo nositi s vlastitim frustracijama na tu temu.
Što nas  frustrira?

  •  nedostatak osjećaja vlastite senzualnosti ( ne osjećamo se seksi, ženstveno, zanimljivo)
  • nedostatak seksualne želje
  •  nedostatak samopouzdanja
  •  teško (ili nemogućnost) postizanja orgazma ( i strah da naše tijelo ne može doći do orgazma)
  •  sram (u vezi tijela, svoje seksualnosti)
  •  nedostatak kapaciteta za užitak (rado bi uživala ali se ne može opustiti, ne zna kako primiti užitak)
  •  doživljavanje orgazma ali doživljaj je slab i nije ispunjujuć (seks traje kratko i ne ostavlja zadovoljavajuć osjećaj)
  •  nedostatak ispunjenosti, poletnosti, životne energije
  •  i onaj osjećaj- kada osjećate da možete puno više, znate da postoji puno dublje, ali ne znate kako doći do toga

Program Senzualno buđenje je nastao kao odgovor na sva ova pitanja. Nastao je iz čiste želje za dubljim, ljubavnijim, kompletnijim odnosom sa sobom i vlastitim tijelom.

U borbi između društva koji ima određen stav prema ženskoj seksualnosti i svih dobivenih povreda na tu temu kroz odrastanje, te odgoja...  nije jednostavno biti senzualno/seksualno protočna osoba.

U centru smatramo da je to važno. Jer to je životna energija, kreativna energija, iz nje proizlazi čista ženska snaga. Doživljavamo je kao koncentrat ženske esencije u svoj njenoj punini i bogatstvu. Nepregledna, božanstvena, neograničena, vječna.

O programu
Program Senzualno Buđenje je organiziran u 5. stupnjeva. Dolaskom na prvi stupanj ne obavezujete se na druge stupnjeve. Također ih možete polaziti u trenutku kad osjećate da ste spremne ići dalje.
Da bi mogle pristupiti idućem stupnju potrebno je ispuniti osnovne uvjete prethodnog stupnja. (sve informacije o samom programu i uvjetima dolaze vam na mail prije samog upisa)

Prvi stupanj- Užitak (granice, kontakt, užitak, prepuštanje) održat će se u terminu od 17.09.-29.10.22. kroz 6 radionica subotom od 10-14h i 2 individualna sata u terminu po dogovoru.
Grupa se sastoji od maksimalno 10 žena.
Cijena Programa je 3000kn. Ostvarite popust  uplatom u cijelosti do 15.08.22. Tad cijena iznosi 2700kn. Ako uplatite do početka programa (15.09.22) sve u cijelosti, cijena je 2850kn.
Prijavljuje se uplatom nepovratne kotizacije od 500kn (koja ulazi u cijenu Programa) na račun Studija. Time ste rezervirali svoje mjesto u grupi.
Također postoji i opcija plaćanja u ratama i tada plaćate punu cijenu programa. 

Drugi stupanj- Sloboda (odnos, sloboda, predanost) održat će se u terminu od 05.11.-10.12.22. kroz 6 radionica subotom od 10-14h i 2 individualna sata u terminu po dogovoru.
Grupa se sastoji od maksimalno 10 žena.
Cijena Programa je 3000kn. Ostvarite popust  uplatom u cijelosti do 01.10.22. Tad  cijena iznosi 2700kn. Ako uplatite do početka programa(01.11.22) sve u cijelosti, cijena je 2850kn.
Prijavljuje se uplatom nepovratne kotizacije od 500kn (koja ulazi u cijenu Programa) na račun Studija. Time ste rezervirali svoje mjesto u grupi.
Također postoji i opcija plaćanja u ratama i tada plaćate punu cijenu programa.

Treći stupanj -Orgazmičnost(orgazmičnost, anatomija, de-armouring) održati će se od  23.09.-28.10.22. kroz 6 radionica petkom od 18-21:30h te dva individualna sata po dogovoru.
Grupa se sastoji od maksimalno 10 žena.
Cijena Programa je 3000kn. Ostvarite popust   uplatom u cijelosti do 20.08.22. Tad  cijena iznosi 2700kn. Ako uplatite u cjelosti do početka programa (20.09.22.) cijena je 2850kn. Za sve uplate iza tih datuma i plaćanja u ratama, plaćate punu cijenu programa. 
Prijavljuje se uplatom nepovratne akontacije od 500kn (koja ulazi u cijenu Programa) na račun Studija. Time ste  rezevirali svoje mjesto u grupi.

Četvrti stupanj- Divljina- održat će se 24.03.-28.04.23 kroz 6 radionica petkom od 18-21:30h i dva indiivdualna termina. Cijena je 400eur. Za plaćanja u cijelosti do 15.02.23. je 360eur.

Peti stupanj-Parovi (intimnost i dublja povezanost s partnerom, sloboda, prepuštanje, vrhunac) 

Koji su uzroci niske želje za intimnošću, seksom? (još uvijek problem broj jedan kod žena) Što možemo učiniti po tom pitanju? Zašto je partnerima teško komunicirati o seksualnosti? Nakon razvoda ili teškog prekida ljubavnog odnosa, kako vratiti osjećaj sebe, samopouzdanja? 
Već sada imaš sve što ti je potrebno da bi slobodno uživala u svojoj ženstvenosti, senzualnosti, seksualnosti. Svi resursi su u nama i dostupni su nam u svakom trenutku. Ako je već sve u nama, kako to da nam stalno nešto nedostaje? Ili više samopouzdanja ili više pažnje i ljubavi ili osjećaj poželjnosti ili... što god. 
U ovom programu ne učimo žene kako biti ženstvene, niti ih učimo kako zavoljeti sebe, samo ih podsjećamo na vlastite resurse i stvaramo siguran prostor u kojima ih mogu slobodno istraživati i izraziti. To je ono što je transformirajuće. Spojili smo tjelesno orijentiranu psihoterapiju i plesni pokret u program Senzualnog buđenja. 
Samo hrabro i napravite prvi korak, možda jedan od najvažniji u životu - prijavite se!

O voditeljici Programa:

e66e77af.jpgPetra Seitz, voditeljica plesnih tehnika i praktičarka tjelesno orijentirane psihoterapije osnovala je Studio u rujnu 2010.g.i od tada predano kreira, stvara i osmišljava programe koji imaju za svrhu podržati žensku senzualnost i seksualnost, stvaranje dubljeg i initmnijeg odnosa sa sobom, vlastitim tijelom. I možda ono najbitinije- skidanja starih uvjerenja (koja ionaka nisu originalno naša), otpuštanja srama (kojim smo većina nas omotane kad je u pitanju naše tijelo i seksualnost), ukratko- oslobođenja. Ima li boljeg poklona koji si možemo pokloniti?
Više o njoj i njenom radu možete pronaći na http://alldance.com.hr/component/k2/item/74-o-nama#petra

 


 

 

Prijava:
Prijava je obavezna na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i uplatom bespovratne akontacije od 500kn kojom rezevirate svoje mjesto. 

Uplata se vrši na račun Studija:

STUDIO, obrt za usluge vl.Petra Seitz
Tratina 2b, 10000 Zagreb
IBAN: HR6024880011100143967
svrha uplate: Akontacija Program Buđenje

  https://www.youtube.com/watch?v=nLn00VvUOjs