Dobro došle u alldance ritam!

 

Drage žene, alldance je kreiran za vas. Za rasplesavanje vaše senzualnosti kroz satove chair dance-a, te za one koje žele i više od toga, za rasplesavanje naših potencijala kroz radionice Plesnog buđenja.
Svaka dva mjeseca primamo nove članice za chiar dance sukladno početku učenja nove koreografije, a za radionice Plesnog buđenje se prijavljuje pojedinačno po željenoj radionici i možete se priključiti i dolaziti po vlastitom ritmu.  Plesno iskustvo vam nije potrebno niti za satove chair dance-a, niti za radionice Plesnog buđenja.
 
Chair dance se održava dva puta tjedno, ima za cilj podržati žensku snagu, strast, radost i senzualnost. Kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije otvaramo se svom senzualnom izričaju, stječemo sigurnost u kretanju i slobodi življenja zavodnice.

Vrijeme je da ZAPLEŠEMO!
Imate li kakvih pitanja ili možda ideju slobodno me kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 

Petra

Pročitano 10165 puta

Video sadržaj

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

Aktualno

 • Aktualne najave događanja...  :-)


Opširnije

Za vas..

 • Komentari polaznika Komentari polaznika

  Petra uči kako biti u tijelu, kako se voljeti. U 30-ima, 40-ima, 50-ima i 60-ima....Lako je privući mlade žene da plešu i osjećaju svoje tijelo, ali samo carica kao Petra uspijeva da žene svih dobi istražuju svoje tijelo u pokretu, i da osjete svoju ljepotu.
  Neke od nas bolest je posvađala s tijelom, zamrznuli smo emociju i traumu u ledjima, bedrima, ožiljku. Drugima se "samo" desio život. Posao, krediti, djeca, muž, ljubavnik, rodjaci, promet... Za sve nas tu je Petra i njene radionice
  Ljiljana P.

 • Darujte iskustvo alldancea- feminem movement; poklon bon Darujte iskustvo alldancea- feminem movement; poklon bon

  Alldance vam je omogućio kupiti poklon bon za Chair dance, Feminem Jazz ili privatne satove Feminem movementa. Možete ga kupiti putem interneta ili dolaskom u naš centar.

Opširnije

Zadnji članci